back to top

Suicide Squad: Kill The Justice League će odati počast Kevinu Conroyu

OBJAVLJENO

Suicide Squad: Kill the Justice League se fokusira na zlikovce koji se bore protiv Justice League. Naravno to ne bi bila prava Justice League bez Batmana. Na The Game Awardsu se otkrilo posljednje iznenađenje za ovu igru. U trenutku kada se Batman pojavi, možemo čuti njegov glas. Glas mu daje pokojni Kevin Conroy koji je to radio desetljećima u animiranim filmovima i video igrama.

Trailer prikazuje Suicide Squad u njihovoj misiji svladavanja korumpirane Justice League. Vrhunac u traileru je sami kraj. Naime, Harley uvjerava svoju ekipu kako Batman ne ubija. No, kako se čini, ono što je utjecalo na cijelu Justice League je utjecalo i na glavno pravilo Batmana.

Saznajemo i točan datum izlaska ove igre, a to je 26. svibanj iduće godine. Nakon The Game Awardsa možemo s uzbuđenjem iščekivati 2023. godinu jer bi mogla biti jako dobra. Barem što se tiče gaminga.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.