back to top

Sudeći po medijama NiKo napušta G2

OBJAVLJENO

Nikola “NiKo” Kovač je jako blizu da napusti G2 i potpiše za novu ekipu. Ovaj transfer vrijedi u milijunima i mogao bi biti najveći transfer u CS Esportu.

NiKo bi postao najplaćeniji CS2 igrač

NiKo prema nekima je već i dogovorio sve s ekipom Falconsa za koju bi trebao zaigrati jako uskoro. Ovaj transfer ekipu Falcons košta čak milijune koji grade poprilično jak roster koji bi mogao imati dobre rezultate. NiKo se još nije javno oglasio i ovaj transfer još nije službeno potvrđen.

NiKo G2

Uz NiKu, Falcons je htjeo i dovesti 18-godišnjeg Ilyu “m0NESY” Osipova, no G2-ov glavni menadžer CS rostera je rekao da ne žele m0NESYa prodati ni pod koju cijenu. Međutim mediji tvrde da uz ovaj transfer NiKe G2 čak želi vidjeti kakve ponude će doći za Ilyu. Transfer m0NESYa bi bio još vrijedniji od NiKe zato što je m0NESY sa svojih 18 godina već među najboljima igračima na svijetu, a čak diskutabilno i najbolji AWPER na svijetu.

Falcons su nedavno u ekipu doveli danskog riflera Emila “Magisk” Reifa i trenera Dannya “zonic” Sørensen. NiKo je u svoje 3 godine igranja za njemačku organizaciju osvojio IEM Katowice 2023, IEM Cologne 2023 i drugo mjesto na PGL Stockholm Majoru 2021.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D