back to top

Street Fighter 6 donosi mnoge novitete

OBJAVLJENO

Street Fighter 6 dobiva puno novih modova kao što su World Tour, Fighting Ground i Battle Hub. World Tour koji bi neki mogli nazvati karijerom. Započinjemo stvaranjem našeg borca, kojeg ćemo kada god poželimo moći presvlačiti i dodavati mu nove modne detalje. Segment igre na kojem će se sigurno trošiti dosta vremena. Iz trailer saznajemo da s našim borcem možemo šetati po Metro Cityju, ali i ostatkom Street Fighter svijeta, te ćemo izazivati druge borce na ulične borbe. Stil našeg borca ovisi i nama, točnije s kime se odlučimo družiti. Na raspolaganju su nam ikonični borci iz Street Fightera kao što su Ken, Dhalsim, Blanka, E. Honda…

Fighting Ground je mod u kojem ćemo imati klasični Versus, casual borbe i ranked mečevi. Kako je to već postao običaj u ovakvom žanru igara, imat ćemo Extreme Battle mod. U njemu će nam borbu protiv protivnika otežati ili olakšati razne zamke i zapleti. Jedan od primjera je dva električna stupa koja stoje u ringu.

Nedvojbeno najveći mod je Battle Hub. Mjesto gdje ćemo se s našim borcem susretati s ostalim igračima. U jednom Battle Hubu ćemo pronaći čak 100 drugih igrača s kojim ćemo komunicirati. Doista je zanimljiv način borbe protiv ostalih igrača, naime sjest ćemo za arkadne strojeve i boriti se u igru. Također osim Street Fightera na arkadnim strojevima će se naći drugi ikonični Capcomovi naslovi.

Street Fighter 6 nam dolazi sljedeće godine, ali ćemo ga moći zaigrati već sljedećeg mjeseca. Točnije 7. do 10.10. kada će biti dostupno zatvoreno beta testiranje za PS5, XS i PC. Tada nažalost nećemo moći zaigrati World Tour mod.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.