back to top

Streaming mobilnih igara uz Xperia Stream

OBJAVLJENO

Sony iako više nije u toliko poznat po svojim mobilnim uređajima i dalje ih razvija kao i razne gadgete za njih, a kao kompanija koja voli gaming naravno da imamo i gaming gadgete. Ukoliko posjedujete Sony Xperia 1 iV mobilni telefon i želite svoje gaming iskustvo podijeliti s ljudima diljem interneta onda će vam biti potreban Xperia Stream uređaj.

Xperia Stream je uređaj koji se poput maskice stavlja na mobitel, a pritom ga hladi, omogućuje protok zvuka, videa i punjenje samog mobitela. Mali ventilator na pozadini omogućuje duge gaming sesije bez pregrijavanja uređaja što je vrlo važno kako bi performanse uvijek bile na razini posebice ukoliko igrate neku competitive igru. Sjajno je to što se način rada hlađenja može kontroleri putem mobilne aplikacije što znači da ventilator neće biti ni previše bučan ukoliko za to nema potrebe.

Od priključaka imamo LAN port, 3.5mm audio priključak, HDMI izlaz kao i USB Type-C za punjenje uređaja i mobitela. LAN port je prisutan kako bi vam osigurao stabilnu internetsku mrežu za vrijeme livestreama dok HDMI služi kako bi sliku i zvuk mobitela preko streaming kartice do vašeg PC-ja.

Sve u svemu Xperia Stream se čini kao vrlo zanimljiv gadget pogotovo za streamere koji igraju mobilne igre, ali veliki minus je što je ograničen svojom kompatibilnošću. Nadam se kako će Sony izbaciti neki univerzalni uređaj ili kako će pak neka druga kompanija “ukrasti” njihovu ideju.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D