back to top

Stranger Things dolazi na VR!

OBJAVLJENO

Jedna od najpopularnijih serija na Netflixu, Stranger Things, dobiva svoju VR igru. No, morat ćemo se strpjeti do kraja 2023. kako bi mogli zaigrati ovu adaptaciju. Iako još nije potvrđeno, očekujemo kako ćemo Stranger Things VR moći igrati na svim glavnim VR platformama i nadamo se na PSVR2.

Tender Claws je zadužen za razvoj igre, a iza sebe ima nekoliko popularnih VR naslova kao što su: Virtual, Virtual Reality, Wide Ocean Big Jacket i The Under Presents. Stranger Things VR igra je koja je opisana kao psihološka horor igra u kojoj ćemo igrati kao Vecna. Ljubitelji serije već mogu pretpostaviti što ćemo raditi u igri, a za vas koji niste toliko upućeni evo nekoliko najzanimljivijih stvari. Istraživat ćemo oba svijeta, ulaziti u tuđe umove i stvarati njihove noćne more, te izvršiti svoju osvetu nad Hawkinsom i Eleven.

Otkako je Netflixova serija stekla popularnost imali smo razne videoigre, no ni jedna se nije toliko probila i privukla ljude. Stranger Things VR ima odlične izgleda da postane nova VR senzacija.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.