back to top

Story trailer za Star Wars Outlaws najavljen je za 9. travnja

OBJAVLJENO

Ako odete na Ubisoftov YouTube kanal, možete pronaći trailer za Star Wars Outlaws koji je tempiran za 9. travnja u 18:00h. Trailer će nas upoznati s pričom ove open world akcijske avanture koju nam je pripremio Ubisoft. S obzirom na Ubisoft Forward koji je najavljen za početak lipnja, sve nam sugerira kako bi Star Wars Outlaws mogli zaigrati puno prije nego što smo to očekivali. Igrači čak očekuju datum izlaska igre na kraju ovog trailera kojeg ćemo uskoro dobiti.

Star Wars Outlaws je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. Outlaws će biti prva open world igra bazirana na ovoj franšizi. Igrina radnja će biti smještena negdje između Empire Strikes Back i Return of the Jedi filmova, a priča prati Kay Wess. Wess je pljačkašica koja želi izvršiti najveću pljačku u cijeloj galaksiji, u njenom planu pomoći će joj Nix i, za sada još, ne imenovani borbeni droid. Sav materijal koji smo do sada vidjeli vezan za ovu igru izgleda jako dobro i obećavajuće, tako da s nestrpljenjem očekujemo ovaj trailer i nove informacije. Nadamo se kako igra neće biti odgođena!

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.