back to top

Starfield već obara rekorde!

OBJAVLJENO

Pet dana su ga igrači koji su prednaručili Starfield mogli igrati prije svih, a jučer je ovaj udarni naslov konačno izašao. Ova igra nikako neće moći biti rekorder na Steamu jer je Starfield Game Pass naslov. No, to ne znači da Starfield neće obarati neke druge rekorde, a već jedan je. Šef Xboxa Phill Spencer je za američku televiziju otkrio da je Starfield već postao najigranija ekskluziva na novim Xbox konzolama.

Prije nego što je ovaj naslov došao na Game Pass postao je najigranija ekskluziva što znači da su igrači jedva dočekali izlazak igre i bili spremni platiti. Naravno, na Xboxu je puno manja konkurencija s ekskluzivama nego što je to na PlayStationu. No, podsjećamo da su Halo Infinite i Forza Horizon 5 i dalje jako popularne i igrane igre. Rekord je svakako impresivan jer je igra tek jučer postala dostupna svima.

Unatoč činjenici da je Starfield Game Pass naslov, na Steamu nikada ni jedna Bethesdina i Xbox igra nije bila stavljena više puta na Wishlistu od Starfielda. Isto tako na Steamu je Starfield postao igra s najviše igrača u danu izlaska sa svojih 269 000 igrača. Podsjećamo da je Starfield prije službenog izlaska igralo vise od milijun igrača.

Sigurno je da će se o ovoj igri još jako puno pisati i pričati!

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.