back to top

Starfield je jedna od najprodavanijih igara na Steamu u 2023. godini

OBJAVLJENO

Starfield se pokazao kao poprilično dobar naslov za Bethesdu, no ne možemo reći da nas to previše čudi. Unatoč mnogim problemima koje igra i dalje ima, njeno lansiranje je imalo vrlo veliki hype. Dodatni vjetar u leđa donijela joj je titula ekskluzive na PC-ju i Xboxu.

Starfield
Tehix

Iako su je neki igrači smatrali propuštenom prilikom i nedovoljno ispunjenim potencijalom, Starfield je pokupio pozitivne kritike od strane kritičara. Također je veliki broj obožavatelja ovog naslova uživao u svemu što on nudi. No, nakon tisuća sati i više od 10 milijuna igrača, mnogi su došli do zaključka kako je Starfield zapravo Fallout samo u svemiru.

Podatci iz 2023. godine pokazuju kako je Starfield bio među tri najprodavanije igre na Steamu. Bethesdina igra je zaradila preko 235 milijuna dolara od svog lansiranja u rujnu do kraja godine. Treba spomenuti i kako su na prvom mjestu Baldurs Gate i Hogwarts Legacy, a Lethal Company je zasjeo na ludo deveto mjesto s 52 milijuna dolara zarade.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.