Starfield dobio prve recenzije i večina ih je jako dobra

OBJAVLJENO:

Dio recenzija za Starfield je objavljen i većina kritika je pozitivna. No, nažalost, već sada možemo zaključiti kako Starfield nije materijal za najbolje ocijenjenu igru 2023. godine. Igra se pri svom izlasku susrela s velikim problemom, a to je dijeljenje primjeraka za recenziranje.

Unatoč tom problemu objavljeno je stotinjak različitih recenzija i skoro sve kažu kako je Starfield jako dobar naslov. Dokaz tome je i igrina ocjena na Metacriticu (87). Ono što se najviše spominje i hvali u ovom Bethesdinom naslovu je sadržajnost igre. Nećemo se lagati u zadnje vrijeme smo igrali mnoštvo naslova kojima je baš taj segment nedostajao. Najveći minut ove igre je stalno učitavanje nečeg. Također, puno recenzenata ukazuju na problem koji je prouzrokovao nedostatak informativne mape.

Kada sve to oduzmemo i zbrojimo, jasno je kako Starfield ipak nije najbolje ocijenjena igre 2023. godine. No, daleko od toga da je ovo loš naslov. Izgleda kako je igra na dobrom putu da zadovolji i zabavi mnoštvo fanova Bethesdinih igara.

POVEZANO

spot_img