back to top

Starfield dobio prve recenzije i večina ih je jako dobra

OBJAVLJENO

Dio recenzija za Starfield je objavljen i većina kritika je pozitivna. No, nažalost, već sada možemo zaključiti kako Starfield nije materijal za najbolje ocijenjenu igru 2023. godine. Igra se pri svom izlasku susrela s velikim problemom, a to je dijeljenje primjeraka za recenziranje.

Starfield dobio prve recenzije i večina ih je jako dobra TEHIX

Unatoč tom problemu objavljeno je stotinjak različitih recenzija i skoro sve kažu kako je Starfield jako dobar naslov. Dokaz tome je i igrina ocjena na Metacriticu (87). Ono što se najviše spominje i hvali u ovom Bethesdinom naslovu je sadržajnost igre. Nećemo se lagati u zadnje vrijeme smo igrali mnoštvo naslova kojima je baš taj segment nedostajao. Najveći minut ove igre je stalno učitavanje nečeg. Također, puno recenzenata ukazuju na problem koji je prouzrokovao nedostatak informativne mape.

Kada sve to oduzmemo i zbrojimo, jasno je kako Starfield ipak nije najbolje ocijenjena igre 2023. godine. No, daleko od toga da je ovo loš naslov. Izgleda kako je igra na dobrom putu da zadovolji i zabavi mnoštvo fanova Bethesdinih igara.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.