back to top

Star Wars Outlaws dobio je novi trailer

OBJAVLJENO

Tijekom jučerašnjeg Ubisoft Forwarda dobili smo nove trailere i informacije za puno nadolazećih Ubisoft naslova, a među njima je bio i ovaj za Star Wars Outlaws. Ako do sada niste previše čitali o ovom naslovu, trebate znati kako iza njega stoji Massive Entertainment, te da je riječ o RPG naslovu otvorenog svijeta. Najnoviji trailer je igrače upoznao s nadogradnjama koje možemo očekivati, a vidjeli smo i kako su unutar Outlawsa prisutni stručnjaci koji nam mogu pomoći u učenju novih vještina. Trailer nas je također odveo u potpuno novu regiju, gdje će trgovci i drugi NPC likovi mijenjati ponašanja u skladu s reputacijom Kay Vess.

Također smo vidjeli kretanje svemirskim brodom i borbu s Vessom koja koristi razna oružja. Ovisno o uporabi oružja, Vessina reputacija raste kod određenog kriminalnog sindikata. Developeri su nas odučili upoznati i sa stealth segmenotom u Star Wars Outlawsu, a to su napravili u Hutt Territoryju. U primjeni stealtha će nam najviše pomagati Nix, koji će, naprimjer, moći rušiti rasvjetu na glavu našim neprijateljima. Osim stealtha, otkrivena je i borba s blasterima koja izgleda vrlo dobro. S druge strane, iz Massive Entertainmenta su nas odlučiti upoznati s različitim tipovima neprijatelja. Postojat će Chargersi, lovci i tenkovi. Pred kraj samog trailera, rečeno nam je kako će učenje novih vještina, nadogradnja vašeg speedera i postajanje “master thief” biti jedan od ciljeva u igri. Oni zahtijevaju potragu za različitim stručnjacima koji nam mogu pomoći u ostvarivanju istih, a pronalazak spomenutih stručnjaka je avantura sama po sebi.

Gore smo već spomenuli sustav reputacije u kojem će Kay Vess komunicirati s različitim zločinačkim sindikatima u galaksiji. Svaki izbor koji napravite za vrijeme igranja Star Wars Outlaws će napraviti određeni utjecaj na vašu reputaciju i samo ponašanje sindikata prema vama. Osim sustava reputacije, unutar Star Wars Outlwasa očekuju se i drugi RPG elementi kao što su kozmetičke prilagodbe, nadogradnje, različite opcije dijaloga i mnogi drugi.

Iz Massive Entertainmenta su se pohvalili masivnim otvorenim svijetom, za čije će istraživanje igračima trebati svemirski brodovi ili speederi. Naravno, u ovakvoj igri će biti dosta borbe i napucavanja, a trailer je pokazao kako se Vess najviše uzda u svoj blaster. No, to neće biti jedina vrsta borbe u Star Wars Outlaws, traileri koje smo imali prilike pogledati do sada su prikazali borbu prsa o prsa, napucavanje na speederima, stealth i borbu u svemiru.

Star Wars Outlaws igramo 30. kolovoza ove godine na PlayStation 5, Xbox Series X i PC-u.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.