back to top

Star Wars Knights Of The Old Republic Remake navodno odgođen na neodređeno vrijeme

OBJAVLJENO

Star Wars Knights of the Old Republic Remake mogao bi biti odgođen na neodređeno vrijeme, nakon zastoja u razvoju u studiju Aspyr Media.

Aspyr Media iznenada je otpustila umjetničkog direktora Jasona Minora i direktora dizajna Brada Princea, koji su obojica radili na Star Wars Knights Of The Old Republic Remake. Na naknadnim sastancima s timom u cjelini, viši službenici rekli su zaposlenicima da je projekt stavljen na čekanje. U međuvremenu će studio tražiti nove ljude za projekt.

Star Wars Knights Of The Old Republic Remake Tehix 2

Na LinkedInu, i Minor i Prince navode svoje zaposlenje u Aspyr Media zaključno sa srpnjem 2022., a Minor također navodi da je “otvoren za posao”.

U svibnju 2022. studio Sabre Interactive pridružio se Aspyr Media u razvoju remakea. Zaposlenici Aspyr Media sada vjeruju da bi Sabre Interactive mogao u potpunosti preuzeti projekt dok Aspyr prelazi na druge projekte.

Otkriven u rujnu 2021., remake KOTOR je opisan kao “potpuni remake” od strane Aspyr Media. Igra bi trebala biti lansirana na PS5 i PC-u.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2