back to top

Star Wars Jedi: Survivor ima velike probleme

OBJAVLJENO

Jučer je izašao Star Wars Jedi: Survivor, no već nakon prvih recenzija znalo se da igra ima velikih tehničkih problema. Malo su bolje prošli igrači koji igraju na konzolama, dok je na PC-ju situacija daleko najgora. Na dan izlaska igrači kao da su jedva dočekali podijeliti svoje mišljenje na Steamu. Iako je sve krenulo jako loše za ovaj naslov, nakon ocjenjivanja igrača može se reći da se situacija malo stabilizirala. Trenutno stanje je 47% pozitivnih ocjena, odnosno 53% negativnih ocjena.

Problema je jako puno. Neki koje svi igrači spominju su loše performanse, kašnjenje učitavanja tekstura i loading ekran iza kojeg se ništa ne učita pa se igra mora restartirati. Naravno to su samo neki problemi, Star Wars Jedi: Survivor ih ima na pretek. Mnogi igrači unatoč svim problemima igraju i pokušavaju uživati u ovom naslovu. No, naravno da to nije ni približno iskustvu kakvo smo htjeli imati za vrijeme igranja ove igre. EA se obratio na društvenim mrežama isto kao i Respawn Entertainment. Svjesni su kako igra nije u stanju u kakvom mora biti i u kakvom se očekuje od ovakvog naslova. Iz oba studija nam poručuju kako rade na rješenjima, te da će igrači ubrzo vidjeti rezultate.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.