back to top

Star Wars: Bounty Hunter dobiva svoj remaster

OBJAVLJENO

Star Wars: Bounty Hunter je naslov iz 2002. godine koji je bio dostupan za PlayStation 2 i GameCube. Ove godine, točnije ovog ljeta, Star Wars: Bounty Hunter dobiva svoj remaster i to nakon čak 22 godine! Igra nas stavlja u ulogu Janga Fetta koji mora eliminirati jednog pobješnjelog Jedija. Bounty Hunter je naslov igran iz trećeg lica, a igrači mogu očekivati hrpetinu akcije, napucavanja i naravno letanja uz pomoć jet packa.

Ono što je problem kod ovog naslova je pozadinska priča. Naime, Jango Fett je bounty hunter i to se ne mora previše naglašavati. Nedavno smo dobili informacije kako Electronic Arts priprema Mandalorian igru otvorenog svijeta, ali kako neki insideri prenose, taj projekt je otkazan. Ako je ta glasina točna, onda je Star Wars: Bounty Hunter remaster tek utješni poklon koji nam ekipa iz Electronic Artsa može dati.

Star Wars: Bounty Hunter igramo 1. kolovoza na PC-ju, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series, Nintendo Switchu i Steam Decku po cijeni od 20€.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.