back to top

Spider-Man: Miles Morales dolazi na PC ove godine

OBJAVLJENO

Nakon izlaska Marvel’s Spider-Man Remastered za PC platformu u osmom mjesecu i skupljanja odličnih kritika, na red je došao nastavak. Spider-Man: Miles Morales također dolazi na PC kasnije ove godine, točnije na jesen. Pretpostavlja se između studenog i prosinca.

Službeno još nisu poznate brojke koje će prikazati uspjeh Marvel’s Spider-Man Remastereda, no podatak da je u osmom mjesecu bila treća najprodavanija igra u SAD-u vrlo je pohvalan. Ljudi su radili svakakve modifikacije za Spider-Man Remastered i bili su silno zanimljivi. Tako smo mogli biti svima nam poznati zeleni žabac Kermit kojeg smo upravljali u borbi protiv zločina. Jedva čekamo vidjeti što ćemo sve moći raditi s modovima u Spider-Man: Miles Morales. Što se tiče trailera, on nas nije iznenadio, bilo je za očekivati da će ovaj naslov dobiti sve grafičke pogodnosti kao i Spider-Man Remastered.

Sony je počeo ostvarivati snove PC igračima i sigurno su mu zahvalni na tome. Podsjećamo da pored Spider-Man naslova na PC platformu dolazi i Uncharted: Legacy of Thieves.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.