back to top

Sony očekuje da će se zalihe PS5 poboljšati na vrijeme za blagdane

OBJAVLJENO

Od lansiranja krajem 2020., PlayStation 5 konzole bile su izazovne za kupnju zbog stalnih ograničenja zaliha. Kako bi spriječio te probleme tijekom nadolazeće blagdanske sezone kao što smo vidjeli prošle godine, Sony povećaje proizvodnju.

“Namjeravamo poduzeti mjere za povećanje angažmana korisnika u drugoj polovici fiskalne godine, tijekom koje je planirano objavljivanje glavnih naslova uključujući softver prve strane, ponajviše povećanjem ponude hardvera za PS5 i promicanjem nove usluge PlayStation Plus, ” Sony je rekao tijekom svojih najnovijih rezultata zarade.

PS5 Tehix 2
IZVOR: PlayStation

Tvrtka planira doseći svoju prognoziranu prodaju od 18 milijuna prodanih jedinica tijekom ove financijske godine. S problemima u opskrbnom lancu koji se počinju poboljšavati, PS5 neće odmah nestati iz zaliha kad god se pojavi na internetu, stoga Sony vjeruje da je ovaj cilj nadohvat ruke. Ovi problemi – zajedno s drugim čimbenicima – doveli su do toga da se PS5 bori dostići prodajne rekorde PS4, ali uspio je prodati pristojnih 21,7 milijuna jedinica od lansiranja.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix