back to top

Sony ima novi najveći naslov na PC-u

OBJAVLJENO

Sony se može pohvaliti novim najvećim naslovom na PC-u. Helldivers 2 je izašao jučer i ne možemo reći da je to rezultat kakav ostvaruju najveći udarni naslovi na Steamu. No, moramo uzeti jednu činjenicu u obzir, a to je da je Helldivers 2 simultano izašao na PC i PlayStation 5 platformama. Dakle, Helldivers 2 je ostvario najbolji rezultat od svih dosadašnjih Sonyjevih naslova na Steamu i PC-u općenito.

Sony
Tehix

Helldivers 2 trenutno ima skoro 82 tisuće istovremeno aktivnih igrača na Steamu. Taj rezultat mu je omogućio da preskoči Sonyjeve naslove kao što su God od War, Marvel’s Spider-Man Remastered i The Last of Us Part 1. Igra trenutno ima 62% pozitivnih ocjena, ali igrači joj već zamjeraju nekoliko stvari. Naime, najviše se žale na nestabilan match-making i na mikrotransakcije koje su u igri od prvog dana. Ne bi to bio toliki problem da se iza njih ne kriju bolja oružja i oprema.

Našu recenziju u kojoj ćemo detaljno komentirati Helldivers 2 ćete uskoro moći pročitati na našem portalu.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.