Sons of The Forest lansirana je jučer i već prijeti postavljanju novog rekorda igranosti!

OBJAVLJENO:

Sons of The Forest je igra u kojoj preživljavamo na otoku punom kanibala. Ovo je ujedno i nastavak svima poznatog naslova The Forest. The Forest je bio jedna od najuspješnijih igara preživljavanja, a Sons of The Forest izgleda kao jedan jako dobar i dosljedan nasljednik.

Jučer je igra lansirana na PC-ju i to u svojoj early access verziji, ali to joj je bilo dovoljno da privuče čak 335 tisuća igrača koji su istovremeno zaigrali ovaj naslov. Kada bi te brojke usporedili s onima koje je The Forest ostvario, Sons of The Forest već sada imaju četvrt milijuna više igranja od svog prethodnika.

Vrlo vjerojatno ćemo opet biti svjedoci “vikend učinka” koji će znatno povećati igranost ovog naslova. Ako dođe do toga, Sons of The Forest bi mogao nadmašiti i GTA 5. Da je gaming svijet jako zainteresiran za ovaj naslov pokazuju i brojke s Twitcha. Na Twitchu igru je gledalo 777 tisuća ljudi.

Za sada su reakcije osoba koje su zaigrale ovaj naslov uglavnom pozitivne. Na Steamu je preporučuje oko 14 tisuća ljudi, dok oko 2000 ljudi nije zadovoljno njom. Glavni prigovor za igru je što je jako zahtjevna, a neki fanovi kažu kako nisu zadovoljni jer nisu prenesene sve stvari iz The Foresta. Mislimo da na umu treba imati da je igra još u razvoju i da će s vremenom sve stvari doći na svoje.

POVEZANO

spot_img