back to top

POWERED BY:

Sonic The Hedgehog 3 dolazi krajem 2024.

OBJAVLJENO

Sonic the Hedgehog 3 trebao bi stići u kina za nešto više od dvije godine. Datum premijere zasada je 20. prosinca 2024. Još se ne zna puno o samome filmu, ali najava je popraćena GIF-om Sonica s Tailsom i Knucklesom. Pretpostavljamo da će se oba lika vratiti u sljedećem filmu.

Sonic the Hedgehog 3 Tehix 3
IZVOR: IMDb

Sonic the Hedgehog 3 dio je Paramountovih ambicioznih planova za kinematografski Sonic svijet. Također će uključivati TV emisiju usmjerenu na Knucklesa na Paramount+ s Idrisom Elbom.

Knuckles spin-off serija bi trebala izaći na Paramount+ 2023., što je čini sljedećim projektom serijala. U ovom trenutku nije jasno hoće li se drugi likovi poput Sonica i Tailsa pojaviti u seriji i koliko će film iz 2024. pratiti događaje iz serije. Preostaje nam pričekati i vidjeti kako Paramount planira postupati sa Sonic filmskim svijetom.

Sonic također ima novu igru koja dolazi ove godine, Sonic Frontiers. Pustolovna igra otvorenog svijeta obećava prodrmati dugogodišnji serijal novim pristupom. Igra još nema službeni datum izlaska, ali bi trebala doći na PC, PS5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PS4 i Xbox One prije kraja godine.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition