Sonic kontroler s bodljama?!

OBJAVLJENO

Nakon što smo početkom 2022. godine mogli svjedočiti plišanim kontrolerima za Xbox koji su bili rađeni po uzoru na Sonica, postoji novi kontroler. Također je riječ kontroleru koji je rađen po uzoru na najbržeg ježa na svijetu, ali ovaj je dosta drugačiji. Napravljen je kako bi se proslavio izlazak nove igre, Sonic Frontier i bit će u limitiranom izdanju.

Sonic kontroler s bodljama?! TEHIX

Napravljeni su u bojama koje predstavljaju Sonica. Gripovi za ruke imaju detalje Sonicovih crveno-bijelih tenisica, a na zadnjoj strani kontrolera se nalazi 50-ak bodlji, da dobro ste pročitali, ovaj kontroler ima bodlje na sebi. Kontroler se može koristiti, no nije ni nama baš najjasnije kako.

Kontroler ne možete kupiti, može se osvojiti samo putem nagradne igre. 20 će ih biti dostupno za Australiju, a za druge države se još ne zna. Iako neće biti pušteni u prodaju, ovaj kontroler bi vas koštao 470$, što je približno 3500 kn. Nismo baš sigurni koliko je to realna cijena za ovakav kontroler. Zamislite kako bi bilo igrati FIFA-u na ovom kontroleru!

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.