back to top

POWERED BY:

Snimanje Deadpool 3 je završeno!

OBJAVLJENO

Ryan Reynolds i Hugh Jackman su se oglasili na društvenim mrežama povodom završenog snimanja Deadpool 3 filma. Reynolds se zahvalio glumačkoj postavi i ekipi Marvel Studios za iskustvo koje je imao tijekom snimanja ovog filma. U svom stilu, glumac je objavio sliku kostima, no fokus je na preponama. Reynolds se osvrnuo i na razne prepreke koje su od tima zahtijevale prilagodbu. Spomenuo je i štrajk SAG-AFTRA koji je zapravo najviše naštetio filmu jer je datum izlaska morao biti pomjeren. Naime, Deadpool 3 smo trebali gledati 03.05., a sada je novi datum izlaska 26.06.

S druge strane Hugh Jackman se također pozdravio od glumačke postave i ekipe Deadpool 3, isto kao i Reynolds na X društvenoj mreži. Jackman je objavio slike gdje mu sređuju bradu i brkove kako bi što više ličio na lik Wolverinea kojeg naravno utjelovljuje. Treba spomenuti i da je slika koja se pojavila na internetu prošle godine izazvala dosta uzbuđenja oko filma. Naime, riječ o slici sa seta, gdje njih dvojica stoje jedan pored drugog u svojim kostimima. Ono što je izazvalo takvu reakciju je Wolverineov kostim. Riječ je o poznatom žutom-plavom kostimu iz X-Men stripova, koji nikada nije bio viđen u filmu.

Deadpool 3 je jedini MCU film zakazan za 2024. godinu, samim time film je privukao dosta pažnje, nekoliko spojlera i dosta leakova sa seta. Za sada nemamo previše informacija o filmu, kao ni trailer, no vjerujem kako fanovi mogu očekivati surov, drzak, vulgaran, eksplicitan i R-rated film.

POVEZANO

Apple-potvrdio-datum-izlaska-svog-Formula-1-filma
A Quiet Place: The Road Ahead dobila je svoj prvi trailer
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.