back to top

Snake Eater Remake će imati vrlo detaljan healing sustav

Ožiljci ostaju zauvijek!

OBJAVLJENO

Dobili smo nove informacije vezane za Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, a iste su vezane za igrin healing sustav i stapanje s okolinom. Informacije su izvučene iz posljednje epizode podcasta, Production Hotline, a epizode je bila fokusirana na stvaranje i razvoj ovog remake naslova. Konami je odlučio svojim obožavateljima dati pogled na nadolazeće kamuflaže i sustave liječenja. Ono što se odmah da primijetiti je mnoštvo detalja, a budi to i određenu dozu nostalgije. Tko bi rekao da ću Big Bossa gledati u ovakvom izdanju.

Snake Eater Remake će imati vrlo detaljan healing sustav

Od prije je poznato kako će okolina imati velik utjecaj na Big Bossov izgled za vrijeme igranja. Na primjer, ako gmižete kroz blatnu močvaru, očekujte da vam odjeća bite natopljena blatom koje će se kasnije stvrdnuti i u konačnici otpasti. No, mrlje po vašoj odjeći ostaju. Isto tako, ako budete šetali šumom, tako blatni, lišće će vam se lijepiti za odjeću. Kada vas neprijatelji upucaju ili ubodu nožem, vidjet ćete da vaša odjeća će biti puna rupa, poderotina i razderotina. Prigodno, odjeća će biti umrljana krvlju.

Snake Eater Remake će imati vrlo detaljan healing sustav

Usporedbe radi, u originalnoj igri objavljenoj 2004. godine, neke od značajki uključivale su kamuflažni sustav i dinamički izbornik za liječenje. Igrači su bili zaduženi da svoje rane liječe na što je realističniji način moguće, pa su tako developeri implementirali šavove, podveze, zavoje i ostale korisne stvari kojima bi sanirali rane. Konami ide korak dalje s ovim remakeom tako što će igra ostavljati trajne posljedice na Snakeovom tijelu. Nakon što se riješiti neke posebno gadne ozljede, ostat će vam ožiljci koje ćete nositi za cijelo vrijeme igranja Snake Eatera.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater i dalje nema točan datum izlaska, no kako stvari stoje igru bi mogli zaigrati tek 2025. godine.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.