Skyrim Grandma ima samo jednu želju!

OBJAVLJENO

Shirley Curry, poznatija kao Skyrim Grandma, ima samo jednu želju koju može ispuniti samo Bethesda. Shirley je rekla kako samo želi zaigrati The Elder Scrolls VI prije nego što umre, te da moli programere da se požure i završe igru.

85-godišnja Shirley je aktivna na YouTubeu otkako je Skyrim izašao 2011. godine. Ona često objavljuje videozapise gdje igra Skyrim, a ima preko milijun pretplatnika. Postala je toliko utjecajna i ikonična u The Elder Scrolls zajednici da se zapravo trebala pojaviti kao NPC u nadolazećem The Elder Scrolls VI.

Osim želje za izlaskom igre, Shirley želi još nešto od developera. Voljela bi igrati više jezivih misija jer ne želi tražiti nove zastrašujuće igre, već želi da to bude jedan od segmenata njenog najdražeg naslova.

Nažalost još se ništa ne zna oko izlaska The Elder Scrolls VI. Za sada možemo samo nagađati. Jedino što možemo reći je kako nas sigurno čeka najmanje nekoliko godina strpljenja do izlaska igre.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.