back to top

Silent Hill 2 Remake je navodno završen!

OBJAVLJENO

Ponovno internetom kruže nove neslužbene informacije vezane za Silent Hill 2 Remake. One sugeriraju kako izlazak ovog naslova možemo očekivati ove godine, a potencijalni datum bi mogao biti već u petom mjesecu. Neki izvori navode 30. svibnja kao datum kada bi Silent Hill 2 trebao biti lansiran. Doduše, taj datum trebate uzeti s velikom dozom rezerve jer stvarno zvuči ne realno.

Prvi gameplay trailer je izgledao dosta ne uređeno, a sama kvaliteta isto nije izgledala kao da će igra uskoro izaći. No, leakeri su i tome došli na kraj, jer su rekli da je to marketinški trik. Drugim riječima, moguće je da se Konami sprema za izlazak Silent Hill 2 Remakea. Na X platformi, naš dragi Rino je objavio post koji je vezan za ovu glasinu. Njegov izvor je Silknight, ime koje stoji iza velikih lekaova kao što je datum dolaska Ghost of Tsushime na PC. Oni tvrde kako je razvoj Silent Hill 2 Remakea gotov, te da datum izlaska igre isključivo ovisi o Konamiju.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.