back to top

Silent Hill 2 dobio novi prikaz koji ima par gnjusnih scena

Ček ček oni stvarno povraćaju po nama?!?!?!

OBJAVLJENO

Iako i dalje čekamo na datum izlaska Silent Hill 2, ali sinoć je predstavljen novi trailer koji nas upoznaje s novim akcijskim segmentima igre. Gledajući ovaj trailer moram priznati da sa se malo razočarao, jer to sada dosta podsjeća na naslove kao što su Resident Evil ili The Last of Us. Neprijatelji bi trebali biti puno brži i agilniji nego što je to slučaj u originalu. Njihova sljepoća ih nije spriječila u tome da preskaču prepreke, što je pomalo neobično, no dobro.

Trailer prikazuje i quick time event koje ili volite ili su vam jako zamorni. Nećemo se moći izmicati neprijateljima u Silent Hill 2, već ćemo imati borbu s tipkicama na joysticku. Uspješno odrađeni quick time event će nam kao nagradu dati animaciju u kojoj James otresa neprijatelje sa sebe.

Reakcije nakon trailera su podijeljene, neki su oduševljeni, nekima se ne sviđa zvuk oružja, a neki se gade na činjenicu da će neprijatelji moći povraćati po nama. No, i dalje je većina igrača razočarana činjenicom da nemamo nikakav podatak o izlasku Still Hill 2.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.