Serija The Last of Us dobila je veliki broj Emmy nominacija

OBJAVLJENO:

HBO je na vrhu liste sa svojim nominacijama za nagradu Emmy, a druga serija s najviše nominacija je The Last of Us. Riječ je naravno o adaptaciji igre pod istim nazivom, a očito je da se ona jako svidjela gledateljima. Znamo kako je serija, što se gledanosti tiče, bila vrlo uspješna za HBO, a sada se čini kako bi ista mogla osvojiti i dosta nagrada. Inače, ovo će biti 75. dodjela Emmy nagrade, a The Last of Us je pokupio čak 24 nominacije.

Ispred The Last of Us serije našla se samo jedna. Riječ je o seriji Succession, koja se također emitira na HBO, a ona je dobila 27 nominacija. Ogroman je ovo uspjeh za seriju koja je rađena po videoigri, također treba spomenuti i njenu konkurenciju koja nije ni malo bezazlena. Serija je konkurirala Better Call Saulu, House of The Dragon, Barry i još mnoštvu drugih serija.

Navest ćemo samo neke od 24 nominacije, a vi možete pogledati sve nominacije za 75. dodjelu Emmy nagrade ovdje. Dakle, The Last of Us je nominiran za najbolju dramsku seriju. Pedro Pascal i Bella Ramsey također imaju priliku osvojiti nagrade jer su nominirani za najbolju mušku i žensku ulogu u dramskoj seriji. Osim njih, čak još sedam različitih glumaca i glumica su nominirani za najbolje gostujuće uloge. Dodjela Emmy nagrada održat će se 19.09. ove godine.

POVEZANO

spot_img