back to top

Serija The Last of Us dobila je veliki broj Emmy nominacija

OBJAVLJENO

HBO je na vrhu liste sa svojim nominacijama za nagradu Emmy, a druga serija s najviše nominacija je The Last of Us. Riječ je naravno o adaptaciji igre pod istim nazivom, a očito je da se ona jako svidjela gledateljima. Znamo kako je serija, što se gledanosti tiče, bila vrlo uspješna za HBO, a sada se čini kako bi ista mogla osvojiti i dosta nagrada. Inače, ovo će biti 75. dodjela Emmy nagrade, a The Last of Us je pokupio čak 24 nominacije.

Serija The Last of Us dobila je veliki broj Emmy nominacija TEHIX

Ispred The Last of Us serije našla se samo jedna. Riječ je o seriji Succession, koja se također emitira na HBO, a ona je dobila 27 nominacija. Ogroman je ovo uspjeh za seriju koja je rađena po videoigri, također treba spomenuti i njenu konkurenciju koja nije ni malo bezazlena. Serija je konkurirala Better Call Saulu, House of The Dragon, Barry i još mnoštvu drugih serija.

Navest ćemo samo neke od 24 nominacije, a vi možete pogledati sve nominacije za 75. dodjelu Emmy nagrade ovdje. Dakle, The Last of Us je nominiran za najbolju dramsku seriju. Pedro Pascal i Bella Ramsey također imaju priliku osvojiti nagrade jer su nominirani za najbolju mušku i žensku ulogu u dramskoj seriji. Osim njih, čak još sedam različitih glumaca i glumica su nominirani za najbolje gostujuće uloge. Dodjela Emmy nagrada održat će se 19.09. ove godine.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.