back to top

Serija The Boys dobiva svoj spinoff, Gen V

OBJAVLJENO

Nadolazeća spinoff serija The Boysa, Gen V, trebala bi stići na Prime Video ove godine, a prema prvim informacijama da se naslutiti kako će biti još luđa od hit serije o superherojima. Obožavatelji diljem svijeta čekaju četvrtu sezonu The Boysa, i to kako producenti serije tvrde s jako dobrim razlogom. Naime, četvrta sezona najavljivana je kao najluđa i najbolesnija do sada. Naglasak je na legalnom, tako da ekipa koja radi na seriji ne bi trebala imati probleme s kaznama kao što je to bio slučaj u prethodnim sezonama.

Seth Rogen, koji je izvršni producent i na The Boysima i na njihovom spinoffu, misli da će Gen V biti još šokantniji. Rogan je u jednom intervjuu rekao kako Gen V u sebi sadrži poprilično ludih scena. Nadodao je kako činjenica da su likovi na koledžu dodaje tu nekakvu dozu mladosti i ludosti.

“Općenito, ako radite nešto s oznakom R, dopuštaju vam da radite što god želite, osim ako ne postoji neka stvarna legalna stvar za koju misle da biste mogli narušiti”, rekao je Rogen. “S The Boysima, možda je potreban još jedan dodatni telefonski poziv od pet minuta, gdje oni kažu ‘Stvarno?’, a mi im odgovorimo ‘Stvarno!’. Sve je ovo rekao Seth Rogen na svojem intervjuu za Empire.

Radnja serije Gen V smještena je istodobno s četvrtom sezonom The Boysa. Nažalost seriju ćemo morati još malo sačekati zbog Writers Guild of America štrajka. Dok će Gen V biti objavljena kasnije ove godine.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.