back to top

Seozna 4 je došla u NBA 2K23!

OBJAVLJENO

Danas, 13.01.2023., je došla nova sezona u NBA 2K23. Igrači će od sutra moći otključati više nagrada i poklona za vrijeme igranja MyCAREER, kao što je dron na daljinsko upravljanje. Dron se može otključati kada dosegnu razinu 40.

Također u MyTEAM dolazi event vezan uz lunarnu Novu godinu. Nadolazeći event će kombinirati razne nove izazove, a za sve one koji dovrše ovaj event mogu osvojiti Galaxy Opal karticu. Osim ovih lijepih vijesti za sve igrače, igrač koji će biti u središtu pozornosti ove sezone je Zach LaVine. Također ćemo moći zaigrati s njegovim odabirom najbolje postave ekipe Bullsa.

Osim muških košarkaša u sezoni 4 moći ćemo igrati s WNBA igračicama. Neke od njih su Erica Wheeler, Kelsey Mitchel, Tiffany Mitchel i Nneka Ogwumike.

Za kraj ćemo se dotaknuti pjesama koje će se također promijeniti. Od sada ćemo slušati 10 novih pjesama koje će biti lansirane isključivo u igri. Zanimljivo je koliko kontenta developeri ubacuju u NBA naslove.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.