back to top

Sekiro: Shadows Die Twice ušao u elitno društvo!

OBJAVLJENO

Sekiro: Shadows Die Twice se pridružio naslovima koji su prodali 10+ milijuna primjeraka. Za ovo remek djelo je zaslužan japanski tim FromSoftware. Od tri najudarnija naslova ovog japanskog razvojnog tima, Sekiro se zadnji pridružio elitnom društvu. Dark Souls III je trebao četiri godine da dođe do brojke od 10 milijuna, iako je bio prodan u više od 200 000 primjeraka u samo prva dva tjedna od izlaska. Dark Souls III trenutno ima više od 34 milijuna prodanih primjeraka. Drugi FromSoftware naslov za koji smo znali da će biti vrlo uspješan je naravno Elden Ring. Elden Ring je prodan u preko 20 milijuna kopija u samo jednoj godini.

Sekiro: Shadows Die Twice ušao u elitno društvo! TEHIX

Osim što je ovo velik uspjeh za Sekiro i njegove developere, ovo nam je i dokaz kako u Japanu trenutno ne postoji ni jedan studio koji može parirati ekipi iz FromSoftwarea. Ovim putem vam preporučujem Sekiro: Shadows Die Twice ako već niste zaigrali ovo remek djelo.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.