back to top

Sea of Thieves rapidno gubi broj igrača na PlayStation 5

OBJAVLJENO

Navodno oko 58% igrača na PlayStation 5 prestaju igrati Sea of Thieves i odlučili su se povući iz plovidbe oceanom. Ono što je dosta ponižavajuće za ovaj naslov je činjenica da je igra tek došla prije nekoliko mjeseci na PlayStation 5 i sada je već u gubitku. Primijećeno je da je igra imala vrlo snažan start na platformi, ali to je vjerojatno zbog toga što se Sea of Thieves po prvi puta pojavila na PlayStationu otkako je objavljena davne 2018. godine.

Nije čudno da naslovi gube igrače, to je normalno i taj fenomen možemo zvati životnim ciklusom unutar gaminga. No, kada igra zabilježi pad od gotovo 60% u samo nekoliko tjedana, to je već poprilično ozbiljno i sigurno postoji neki drugi, veći problem. Ono što je nejasno je činjenica da Sea of Thieves stalno napreduje. To je naslov koji je iz godine u godinu sve opsežniji i krcatiji sadržajem. Igra je redovno ažurirana i zajednica se činila dosta zadovoljnom.

Bit će zanimljivo ispratit brojeve igrača Sea of Thievesa u narednih nekoliko tjedana.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.