back to top

Saznali smo kako će Hellblade 2 imati isključvo borbu 1 na 1

OBJAVLJENO

Prije nekoliko sati na YouTube platformi osvanuo je devetominutni video koji prikazuje gameplay Hellblade 2. Video je uradak od stranih medija jer su oni dobili priliku zaigrati 45 minuta igre, a Hellblade 2 izlazi za nepuna 2 mjeseca. Većina informacije su vezane za gameplay, no nekoliko njih je vezano općenito za igrin razvoj. Jedna od silnih informacija je ona vezana za napuštanje Tameem Antoniadesa iz Ninja Theory studija. Naime, Antoniades je bio redatelj i pisac prve Hellblade igre, no njegov odlazak je prošao ispod radara.

Borba koju ćemo moći okusiti u Hellblade 2 je slična formatu iz prvog dijela. Drugim riječima, Hellblade 2 će imati borbu jedan na jedan. Pa će tako, dok se naša protagonistica bude borila s jednim protivnikom, ovi drugi će služiti samo kao publika. Koncept zvuči pomalo glupo, no iz Ninja Theoryja kažu kako su poradili na tome da borba bude puno brutalnija s većina brojem različitih protivnika. Dodali su još kako su animacije napada raznovrsne, što je naravno veliki plus. Za igru su koristili čak 70 sati materijala kojega su implementirali u igrinu borbu. Pohvalili su se kako im je najveća inspiracija bila upravo ova scena serije.

Naravno Hellblade 2 se neće svoditi samo na ubijanje i borbu s našim neprijateljima. Drugi segment gameplaya je baziran oko zagonetki koje ćemo moći riješiti samo ako tražimo znakove u okolišu. Iz Ninja Theoryja su nas upoznali i s novom vrstom zagonetka. Naime, one su zapravo optičke iluzije koje nam kriju prolaze. Sve u svemu Hellblade 2 uistinu izgleda kao revolucionaran nastavak kojeg igramo 21. svibnja 2024. godine.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.