Saw 10 dolazi na jesen 2023.

OBJAVLJENO

Saw serijal dobiva novi nastavak. Lionsgate i Twisted Pictures upravo su najavili da će sljedeći nastavak serijala vrijednoga milijarde dolara stići s novim filmom zakazanim za 27. listopada 2023. Ovo će biti deseti film vrlo uspješnoga horor serijala.

Film će režirati Kevin Greutert, koji je režirao Saw VI (2009.) i Saw: The Final Chapter (2010.) dok je bio montažer za prvih pet dijelova i Jigsaw (2017.). Greutert je miljenik obožavatelja serijala, a mnogi ga podržavaju u njegova dva unosa. Osim Saw filmova, također je režirao dugometražne filmove Jessabelle (2014.) sa Sarah Snook i Visions (2015.) s Islom Fisher.

Saw Tehix 2
IZVOR: IMDb

Zaplet novog filma se drži u tajnosti, ali studio obećava da će film uhvatiti “srca obožavatelja – i druge dijelove tijela – potpuno novim uvrnutim, genijalnim zamkama i novom misterijom koju treba riješiti”.

“Slušali smo što su obožavatelji tražili i marljivo radimo na planiranju filma koji će obožavati ljubitelji serijala kao i ljubitelji samoga horor žanra. Dio toga je davanje uzde Kevinu Greutertu, redatelju filma Saw VI, koji je još uvijek jedan od favorita publike. Više detalja bit će otkriveno uskoro.”

Mark Burg i Oren Koules

Počevši od 2004. s prvim ulaskom na tržište, Saw serijal je ostvario dobre prihode na kino blagajnama. Drugi film, u kojem je glumio Donnie Wahlberg, bio je najunosniji dio, zaradivši preko 147 milijuna dolara diljem svijeta.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend