back to top

Samsung predstavio Galaxy Z Flip 6 namijenjen olimpijcima uoči OI u Parizu

OBJAVLJENO

Samsung je dugogodišnji partner Olimpijskih igara i tako svake četiri godine svim natjecateljima daruje posebno izadnje jednog od svojih flagship uređaja. Ove godine izbor je pao na Galaxy Z Flip 6 koji će olimpijci dobiti prije nego što on bude pušten u prodaju.

Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition iznutra je najobičniji Galaxy Z Flip 6 barem što se hardvera tiče. Izvana je žuto zlatne boje, dolazi s silikonskom maskicom kao i poklopac s motivom Olimpijskih igara. Čak je i kutija ovoga izdnja posebno dizajnirana.

Kako bi se boravak u Parizu što više olakšao sportašima koji se trebaju prvenstveno fokusirati na postizanje sportskih rezultata svi uređaji opremljeni su eSIM karticama s 100GB 5G podatkovnog prometa putem Orange pružatelja telekomunikacijskih usluga. Potom su tu službena Paris 2024 aplikacija kao i zatvorena društvena mreža Athelte 365. Unutar Samsung Walleta ugrađena je karta za besplatni prijevoz unutar grada kao i mogućnost besplatnog konzumiranja hrane i pića iz automata u Olimpijskom i Paraolimpijskom selu.

Samsung predstavio Galaxy Z Flip 6 namijenjen olimpijcima uoči OI u Parizu TEHIX

Postoji velika mogućnost da i mi ne baš tako atletski građeni dobijemo ovaj telefon u ruke naravno bez ovih posebno prilagođenih funkcija za sportaše. Takav slučaj je bio i sa Galaxy Z Flip 3 nakon Beijinga 2022. koji je bio domaćin Zimskih Olimpijskih igara. Isti slučaj je bio i nakon odlaska u Tokyo 2020. odnosno u ljeto 2021. kada smo dobili Galaxy S21.

Zanimljivost je ta to će ceremonija otvaranja sa Sene koje će se održati sutra biti prenošeno preko Galaxy S24 Ultra telefona.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D