Samsung Galaxy S23 FE uskoro dolazi, potrvđuje nam to izdavanje Bluetooth certifikata

OBJAVLJENO:

Samsung Galaxy Fan Edition odnosno FE modeli posebno su popularni unazad nekoliko godina. FE modeli pozicioniraju se kao predstavnici srednjeg-višeg segmenta i vrlo često ondje budu najbolji. Problem je što ih Samsung zna zaboraviti izbaciti na tržište, ali to neće biti slučaj ove godine.

Procurile su informacije o Samsung Galaxy S23 FE modelu koji bi trebao u potpuniti S23 seriju. Bluetooth certifikati su izadni i novi model bi trebao imati Bluetooth 5.3. Zapravo riječ je o nekoliko različitih modela koji će nositi isti naziv, a razlika je naravno u količini RAM-a i skladišnog prostora.

S23 FE biti će sličan A54 modelu, a na naše tržište trebao bi doći s Exynos 2200 čipsetom dok će u Americi biti dostupan sa Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom. Europa je ponovno zakinuta, ali navikli smo na to s obzirom da je to Samsungova praksa već nekoliko generacija uređaja.

Od ostalih specifikacija trebao bi imati 6.4″ FullHD+ zaslon s stopom osvježavanja od 120Hz. 25W brzo žičano punjenje koje i dalje zaostaje za konkurecijom. Baterija bi trebala biti oko 4500mAh. Već sam spomenuo različite izvedbe s obzirom na količinu skladišnog prostora i RAM-a pa ćemo tako imati varijante s 128GB ili 256GB prostora odnosno 6GB ili 8GB RAM-a.

3 kamere ćemo imati na zadnjoj strani. Glavni senzor s 50MP te 8MP širokokutni i 12MP telefoto senzor. Prednja kamera imati će 10MP i biti će smještena kao punchhole kao što je i očekivano. Cijena uređaja nije nam još poznata.

Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D

POVEZANO

spot_img