back to top

Samsung Galaxy S23 FE uskoro dolazi, potrvđuje nam to izdavanje Bluetooth certifikata

OBJAVLJENO

Samsung Galaxy Fan Edition odnosno FE modeli posebno su popularni unazad nekoliko godina. FE modeli pozicioniraju se kao predstavnici srednjeg-višeg segmenta i vrlo često ondje budu najbolji. Problem je što ih Samsung zna zaboraviti izbaciti na tržište, ali to neće biti slučaj ove godine.

Procurile su informacije o Samsung Galaxy S23 FE modelu koji bi trebao u potpuniti S23 seriju. Bluetooth certifikati su izadni i novi model bi trebao imati Bluetooth 5.3. Zapravo riječ je o nekoliko različitih modela koji će nositi isti naziv, a razlika je naravno u količini RAM-a i skladišnog prostora.

S23 FE biti će sličan A54 modelu, a na naše tržište trebao bi doći s Exynos 2200 čipsetom dok će u Americi biti dostupan sa Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom. Europa je ponovno zakinuta, ali navikli smo na to s obzirom da je to Samsungova praksa već nekoliko generacija uređaja.

Od ostalih specifikacija trebao bi imati 6.4″ FullHD+ zaslon s stopom osvježavanja od 120Hz. 25W brzo žičano punjenje koje i dalje zaostaje za konkurecijom. Baterija bi trebala biti oko 4500mAh. Već sam spomenuo različite izvedbe s obzirom na količinu skladišnog prostora i RAM-a pa ćemo tako imati varijante s 128GB ili 256GB prostora odnosno 6GB ili 8GB RAM-a.

3 kamere ćemo imati na zadnjoj strani. Glavni senzor s 50MP te 8MP širokokutni i 12MP telefoto senzor. Prednja kamera imati će 10MP i biti će smještena kao punchhole kao što je i očekivano. Cijena uređaja nije nam još poznata.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D