back to top

Sada je i Diablo 4 dobio leak svoje test verzije

OBJAVLJENO

Nakon što smo jučer svi ostali zapanjeni leakom GTA 6 danas smo dobili leak Diablo 4. Riječ je o nekoj beta/test verziji igri koju su snimili ljudi u Discord pozivu jer možemo ćuti Discord obavijesti u pozadini.

Snimke je na Redditu podijelio korisnik iV1rus0. Na linku unutar njegovog Reddit posta možete pronaći dva videa duljine 5 i 45 minuta što je ukupno 50 minuta gameplaya iz novog Diabla. Ekipa na Redditu se odma raspisala kako je prijatelj ugrozio posao svog prijatelja jer je snimao o podijelio gameplay prijatelja koji vrlo vjerojatno radi za Blizzard kao developer ili game tester.

Kroz gameplay se vidi kako igra i dalje nije gotova jer fale neke teksture na objektima. Također vidimo kako je svijet novoga Diabla poprilično velik i otvoren za istraživanje jer u nekoliko navrata vidimo mapu koja se širi i otkriva nova područja za igrača.

Zahvaljujući vodenom žigu koji je vidljiv “igrač” odnosno zaposlenik Blizzarda će vrlo brzo biti sankcioniran tako da je ovo možda prvi i zadnji veliki leak vezan za Diablo 4.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D