back to top

S1mple bolnim početkom ušao u Cs2 eru

OBJAVLJENO

Jučer je Oleksandr “S1mple” Kostyliev imao debatski meč za Falcons i za Cs2 eru koju nažalost započinje velikim porazom.

s1mple Cs2

Šokantna vijest nas je sve dočekala nedavno, kada je stigla vijest da će ukrajinac zaigrati za Falcons na posudbi na mjesec dana. To je obilježilo početak velikog povratka GOAT-a CSGO-a, no jučer svoj povratak nije dobro započeo jer osim što je njegova ekipa ispala od znatno slabijeg protivnika, njegove brojke su bile također slabe.

s1mple slabo započeo, no ima još vremena

  • ADR: 71,1
  • K/D: 38-49
  • HLTV Rating: 0,94

Ovo su brojke koje je ukrajinac sinoć pružao protiv Metizporta. Iako se čine slabo za igrača poput njega, moramo uzet u obzir da Oleksandr nije igrao profesionalan Cs još od 1.10. prošle godine kada se još nije ni prešlo na Cs2 (u Esportu).

Kako god bilo, ovaj poraz znači da su Falcons i s1mple ispali s BLAST Spring Showdowna, a Falconsi neće nastupati na prvom Majoru jer na RMR A eventu su ispali s 1-3 rezultatom. Dok će Oleksandr ovaj Major morat gledat, njegova će maternja ekipa Na’Vi svoj put započeti već u Elimination Stageu (Legends Stage).

Sada preostaje veliko pitanje što će se točno dogoditi sa s1mplom nakon što ova posudba završi.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D