back to top

S nestrpljenjem iščekujemo prvu sezonu Tehix Esport League

OBJAVLJENO

Nakon što smo krajem 2023. preuzeli do tada CS:GO orijentiranu esport organizaciju Hyplosehn odlučili smo se rebrendirati i okrenuti cijelom esportu. Cilj ovoga projekta bio je i bit će popularizacija esporta na Balkanu te pružanje podrške mladim igračima i manjim organizacijama u putu k velikim pozornicama.

Prva sezona Tehix Esport League započinje za nešto više od dva tjedna točnije 2. ožujka. Ukupno 16 timova natjecati će se za naslov prvaka u Counter Strike 2. Iskorišteni su postavljeni temelji te je zbog toga Counter Strike izabran kao prvi naslov u kojemu ćemo provoditi natjecanje. Cijelo natjecanje bit će medijski popraćeno te će te redovite izvještaje moći čitati upravo ovdje na Tehixu. Svaki meč bit će uživo prenošen iz našeg studija s toga Vas pozivamo da se pridružite našem Discordu i zapratite nas na Youtubeu kako ne bi propustili važne novosti.

Prijave za natjecanje su i dalje otvorene s toga požurite jer samo 12 timova ima zagarantirano mjesto dok će ostatak timova igrati play-in fazu kroj koju će dokazati zašto zaslužuju biti dijelom ovoga natjecanja. Nagradni fond za prvu sezonu iznosi preko 200 eura.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D