S nestrpljenjem iščekujemo prvu sezonu Tehix Esport League

OBJAVLJENO

Nakon što smo krajem 2023. preuzeli do tada CS:GO orijentiranu esport organizaciju Hyplosehn odlučili smo se rebrendirati i okrenuti cijelom esportu. Cilj ovoga projekta bio je i bit će popularizacija esporta na Balkanu te pružanje podrške mladim igračima i manjim organizacijama u putu k velikim pozornicama.

Prva sezona Tehix Esport League započinje za nešto više od dva tjedna točnije 2. ožujka. Ukupno 16 timova natjecati će se za naslov prvaka u Counter Strike 2. Iskorišteni su postavljeni temelji te je zbog toga Counter Strike izabran kao prvi naslov u kojemu ćemo provoditi natjecanje. Cijelo natjecanje bit će medijski popraćeno te će te redovite izvještaje moći čitati upravo ovdje na Tehixu. Svaki meč bit će uživo prenošen iz našeg studija s toga Vas pozivamo da se pridružite našem Discordu i zapratite nas na Youtubeu kako ne bi propustili važne novosti.

Prijave za natjecanje su i dalje otvorene s toga požurite jer samo 12 timova ima zagarantirano mjesto dok će ostatak timova igrati play-in fazu kroj koju će dokazati zašto zaslužuju biti dijelom ovoga natjecanja. Nagradni fond za prvu sezonu iznosi preko 200 eura.

POVEZANO

Biomutant Tehix

Biomutant dolazi na Nintendo Switch!

Ghost of Tsushima Tehix
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D