back to top

POWERED BY:

Ružičasta groznica u Cineplexxu!

OBJAVLJENO

Barbie film apsolutno osvaja sve koji su mu dali šansu i pogledali ga na velikom platnu. Margot Robbie je preuzela ulogu ikonične lutke, a njezinu bolju polovicu (Kena) utjelovljuje Ryan Gosling. Film je pun boja u kojima naravno dominira roza, a cijela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda likova u filmu. Ovaj vikend je film zaradio 155 milijuna dolara u američkim kinima i više od 300 milijuna dolara diljem svijeta. Tom zaradom, Barbie je postao film s najvećom zaradom u 2023. godini.

Ružičasta groznica u Cineplexxu! TEHIX

Ružičasta groznica je poharala i Cineplexxu Splitu i Zagrebu. Predvorja kina su bila krcata, a redovi su bili ogromni. Sve posjetiteljice su dobile: piće dobrodošlice, dm poklon, Essence sjajilo za usne, Argentum kuponi s popustom, Materia life kuponi s popustom i Aldo voucher za 10% popusta na novu kolekciju.

Osim toga, posjetiteljice su mogle okušati svoju sreću u igri koju je organizirao Argentum, gdje su najsretnije posjetiteljice dobile limited edition narukvice. Orbico je osigurao uzorke parfema za sve posjetiteljice, a one najsretnije su dobile i parfem. Aldo proizvodi su također bili dostupni za osvajanje, a u predvorju kina svi su mogli degustirati iced matchu by Materia life.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.