Ružičasta groznica u Cineplexxu!

POWERED BY:

OBJAVLJENO:

Barbie film apsolutno osvaja sve koji su mu dali šansu i pogledali ga na velikom platnu. Margot Robbie je preuzela ulogu ikonične lutke, a njezinu bolju polovicu (Kena) utjelovljuje Ryan Gosling. Film je pun boja u kojima naravno dominira roza, a cijela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda likova u filmu. Ovaj vikend je film zaradio 155 milijuna dolara u američkim kinima i više od 300 milijuna dolara diljem svijeta. Tom zaradom, Barbie je postao film s najvećom zaradom u 2023. godini.

Ružičasta groznica je poharala i Cineplexxu Splitu i Zagrebu. Predvorja kina su bila krcata, a redovi su bili ogromni. Sve posjetiteljice su dobile: piće dobrodošlice, dm poklon, Essence sjajilo za usne, Argentum kuponi s popustom, Materia life kuponi s popustom i Aldo voucher za 10% popusta na novu kolekciju.

Osim toga, posjetiteljice su mogle okušati svoju sreću u igri koju je organizirao Argentum, gdje su najsretnije posjetiteljice dobile limited edition narukvice. Orbico je osigurao uzorke parfema za sve posjetiteljice, a one najsretnije su dobile i parfem. Aldo proizvodi su također bili dostupni za osvajanje, a u predvorju kina svi su mogli degustirati iced matchu by Materia life.

POVEZANO

spot_img