back to top

Rockstar digao ruke od svih projekata i fokusirao se samo na GTA 6

OBJAVLJENO

Kako saznaje poznati Rockstarov insajder, Tez2, Rockstar se samo fokusirao na jedan projekt, i siguran sam kako vas neću iznenaditi kada kažem da je to GTA 6. Naime, GTA 6 je službeno prvi puta bio najavljen prošle godine, te od tada mi nismo dobili nikakve nove informacije, barem ne službene. Što se tiče leakova i curenja informacija, toga je bilo mnoštvo.

U zadnje vrijeme smo čuli kako je Rockstar stavio par dugo očekivanih remakeova popularnih naslova na čekanje kako bi se fokusirali samo na GTA 6. Ovo je samo još jedan pokazatelj koliko će GTA 6 biti velik naslov. GTA IV i Red Dead Redemption remakeovi su stavljeni na čekanje. Iako je Red Dead sada dostupan za Switch i PlayStation konzole, potvrđeno je kako Red Dead Redemption dobiva svoj remake. Rockstar je odbacio i veliko ažuriranje za Red Dead koji bi ga učinio igrivim na trenutnoj generaciji konzola, također zbog GTA 6.

Rockstar digao ruke od svih projekata i fokusirao se samo na GTA 6 TEHIX

Mislim da vam ne trebam govoriti koliko bi svi igrači htjeli vidjeti ažuriranje od 60 FPS-a za Red Dead na PlayStation 5 i Xbox Series X. Igra se već smatra jednim od najljepših otvorenih svjetova u svijetu gaminga, što bi tek bilo sa 60 sličica u sekundi. Nažalost potvrđeno je da je i taj projekt zaustavljen.

Ovo je još jedan članak o GTA 6 u kojem zapravo nemamo nikakvih službenih informacija o tom, sada već, dugo iščekivanom naslovu. Nadam se kako će sljedeći članak s ovakvom temom biti onaj u kojem ćemo imati službene informacije o GTA 6.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.