back to top

Rocket League bi mogao dobiti novu kolaboraciju!

OBJAVLJENO

Šuška se o novoj kolaboraciji koja bi trebala doći u Rocket League, a čini se kako je riječ o kolaboraciji s Marvel franšizom. Naša dugogodišnja sportska igra u kojoj nogomet igramo s autima bi trebala uskoro najaviti kolaboraciju s The X-Men franšizom. Naravno sve je ovo rezultat novog curenja informacija i vrijednih leakera koji rade 24/7 da nam dostave nove informacije. The X-Men bi bio lijep dodatak listi franšiza, serijala i robnih marki koje su se pojavile u Rocket League.

Naravno informacije smo pronašli na X platformi, a ovoga puta se moramo zahvaliti korisniku pod nazivom ShiinaBR. Korisnik je poznat po točnim Fortnite leakovima, a sada je pisao i o Rocket League. Kolaboracija bi trebala biti lansirana 23. travnja ove godine. Za sada nemamo nikakvih sugestija o tome kakav sadržaj možemo očekivati od ove kolaboracije. No, ako je suditi po prijašnjim kolaboracijama, tu će biti hrpetina skinova za naše aute inspirirane The X-Men serijalom. S obzirom na to da je nedavno izašla animirana serija, X-Men 97 na Disney+, sadržaj bi mogao biti inspiriran upravo tom serijom.

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.