River City Girls 2 u prodaji krajem idućeg tjedna

OBJAVLJENO

Krajem idućeg tjedna, odnosno 15. prosinca, na Europsko i Američko tržište igra River City Girls 2 dolazi i u fizičkom i digitalnom izdanju, iako je prvotno izašla samo na Azijskom tržištu i to prije tjedan dana.

Naravno, svaki nastavak igre pruža novo iskustvo, nove avanture pa tako i nove likove, tako nam River City Girls 2 donosi još više od onoga što ste voljeli u originalu: više likova, suradnju do četiri igrača, poboljšane pokrete, nove neprijatelje za borbu i veći svijet za istraživanje. Pridošlice Marian (iz serije Double Dragon) i Provie (iz River City Ransom: Underground) pridružuju se glumačkoj ekipi koja se vraća u igricu Misako, Kyoko, Kunio i Riki dok kreću u avanturu koja ih vodi s jednog kraja grada na drugi dok se bori protiv kriminalnog sindikata Sanwakai koji je bacio River City u kaos.

Osim što smo dobili nove igrive likove, tu su i nova oružja, interaktivna okruženja ispunjena objektima koji se mogu uništiti, mnoštvo sporednih zadataka, više od 40 trgovina prepunih predmeta i dodataka te moćne unajmljene teškaše koji će pomagati igračima u borbi, a naravno, akciju nadopunjuju dinamične komične scene s pokretom.

Također, WayForward je potvrdio kako njihov beat’em up hit River City Girls 2 izlazi 15. prosinca za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC.

Vokalni glasovi: Kayli Mills kao Misako, Kiru Buckland kao Kyoko, Grega Chuna kao Kunia, Kaiji Tanga kao Rikija, DeeZumakija kao Provie i Eriku Harlacher kao Marian

POVEZANO

Sony je potvrdio PS Plus Essential postavu igara za ožujak
Spajanje PlayStation i Microsofta će postati stvarnost