back to top

Ride 5 izgleda još realnije od svog prehodnika!

OBJAVLJENO

Ride 4 je bila igra koja je velik broj ljudi prevarila na društvenim mrežama jer su mislili kako je riječ o stvarnim snimkama s motora. Snimke su prikazivale jurnjavu, ali su bile prerealne za neke ljude. Milestoneov novi Ride 5 ide korak dalje, te će biti još realniji i stvarniji.

U Walkthrough traileru prikazani su motori, razni stilovi vožnje, veliki realizam koji ovu igru čini posebnom i naravno dinamična promjena vremena koja samo još dodaje realnosti Ride 5-ici. Velik je naglasak na fizici vožnje, gdje bi trebali osjetiti svaki kamenčić, trzaj i pokret našeg motora. Za razliku od svojih prethodnika, Ride 5 nije cross-gen naslov.

Talijanski developeri obećavaju visoku prilagodbu ovjesa što će naravno model vožnje učiniti još realnijim. Najviše ćemo se zabaviti u split-screen multiplayeru, puno naprednijem AI modelu i već spomenutim osjećajima na stazi koji bi ove godine trebali biti najrealniji do sada.

Ride 5 izlazi 24.08. za PS, XSX/S i PC.

POVEZANO

Ghostrunner Tehix
The Rogue Prince of Persia Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.