back to top

Resident Evil Village prodan je u više od 10 milijuna primjeraka!

OBJAVLJENO

Uvijek volim napisati članak kada neka igra pređe 10 milijuna prodanih primjeraka, danas je to Capcomov naslov Resident Evil Village. Naravno da je izvor ove informacije Capcomov najnoviji financijski izvještaj koji je prikazao kako igrači i dalje kupuju ovu igru iako je izašla prije 3 godine.

Capcom je u svom financijskom izvještaju naveo kako je Resident Evil Village prodan u više od 10 milijuna primjeraka i ta brojka obuhvaća sve verzije igre. Pritom mislimo na PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series i PC verzije igre koje su se pojavile pri samom izlasku igre (7. svibnja 2021.) Nadalje, cloud-only verzija Resident Evil Village koja je bila dostupna samo za Switch (28. listopada 2022..), te verzija za iPhone i iPad koja se pojavila prošle godine krajem listopada.

Resident Evil Village je naslov koji je donio nastavak priče o Ethanu Wintersu, no mislim kako je većina naših čitatelja dobro upoznata s ovim naslovom. Napomenuo bi samo kako ćemo zaključak ove trilogije dobiti u devetom nastavku koji je u razvoju već nekoliko godina, a nove informacije vezane za isti željno iščekujemo.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.