back to top

Remedy Entertainment se pohvalio kako je Alane Wake 2 njihova najbrže prodavana igra!

OBJAVLJENO

Alan Wake 2 je ipak postao najbrže prodavana Remedyjeva igra do sada. Za sve koji ne znaju, Alan Wake 2 je psihološki horor koji je u svoja prva tri mjeseca od izlaska prodan u 1,3 milijuna primjeraka. Doduše, ta brojka joj nije dovoljna da pokrije svoje troškove razvoja, no iz studija su zadovoljni. Malo su kopali po povijesti svog studija i shvatili kako im je ovo najbrže prodavana igra do sada. Nije uvijek sve tako crno!

Alan Wake 2
Tehix

Remedy Entertainment je usporedio Alan Wake 2 sa svojim drugim naslovom – Control. Alan Wake 2 je prodan u 50% više primjeraka u prva dva mjeseca. Ono što sada iz studija očekuju je dugotrajna prodaja kojoj će pokriti sve troškove i ostvariti profit. Poručili su i kako će nastaviti razvijati igru za trenutne igrače, te kako će naravno pokušati privući i nove. Nekoliko je aktivnih projekata na kojima ovaj studio radi, to su: Condor (pucačina), drug dio Controla i prerade Max Payne 1 i 2. U skorijoj budućnosti bi mogli očekivati vrlo zanimljive naslove iz ovog studija.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.