back to top

Redatelj Winnie the Pooh: Blood and Honey želi snimiti novi horor film

OBJAVLJENO

Winnie the Pooh: Blood and Honey je horor film koji je imao svoj one-day event 15.02. , a u naša kina bi trebao doći 10.03. ove godine. Radnja filma je poprilično bizarna. Naime, Winnie i Praščić nemaju više što za jesti u šumi pa su morali pojesti svoje prijatelje. Nakon toga počinju jesti ljude i kreću u lov. Također se žele osvetiti Christopheru Robinu koji ih je napustio. Trailer možete pogledati ovdje:

Redatelju, Rhysu Waterfieldu, ovo očito nije bilo dovoljno, pa se odlučio upropastiti još jednu franšizu koju smo svi gledali kao mali. Iduća franšiza na meti Waterfielda jesu Teletubbies. Šareni, simpatični, dobri, rasplesani Teletubbiesi. Očito nešto jako ne valja s razmišljanjem ovog čovjeka koji svjesno uništava djetinjstva milijuna ljudi. Najgore je to što film o Winnieju nije ni dobar. Kostimi izgledaju jeftino, a isto se može reći i za glumu. No, izgleda da se ljudima ovaj film svidio. Kako govore komentari na društvenim mrežama ovaj film je “apsurdno zabavan”, potencijalni “kultni hit” i “toliko je loš da je zapravo dobar”. Minimalne šanse su da će ovaj film dobiti ikakve nagrade, ali ljudima je očito zabavno gledati Winnie Pooha i družinu kako ubijaju ljude.

Redatelj Winnie the Pooh: Blood and Honey želi snimiti novi horor film TEHIX

Spomenuli smo da redatelj radi na nastavku, ali ga zanimaju i Teletubbies kao i horor adaptacija Petra Pana pod nazivom Neverland Nightmare. U novom intervjuu Waterfield je otkrio da bi, da je bilo po njegovom, ugrozio još puno više miljenika iz djetinjstva.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.