back to top

Razvoj Cyberpunk 2077 je konačno završen

Kraj jedne ere...

OBJAVLJENO

U potpuno novom financijskom izvješću CD Projekt je otkrio kako je razvoj Cyberpunk 2077 službeno završio. Posljednje izvješće objavljeno je u veljači, a tada je broj programera koji je radio na Cyberpunk 2077 bio 17. Sada se taj broj potpuno smanjio, odnosno nema više programera koji rade na tom projektu. No, više od 400 programera radi na Polarisu, sljedećoj igri u The Witcher serijalu, dok je nešto više od 50 programera zaduženo za Orion, nastavak Cyberpunka 2077.

Cyberpunk 2077 objavljen je 2020. godine i imao je vrlo negativan start. Možemo reći kako je to bila jedna prava noćna mora za CD Projekt i sve igrače. Pri svom lansiranju igra je imala toliko negativan start da su investitori pokrenuli pravne postupke protiv CD Projekta. Zatim, tim je nekako uspio izvući Cyberpunk 2077 iz te situacije, a nakon toga je objavljen Phantom Liberty. Za sve koji ne znaju, Phantom Liberty, je jedini DLC kojeg je Cyberpunk 2077 dobio. Zanimljiva je činjenica da više nitko ne radi na ovom projektu, jer više od jednog desetljeća se radilo na ovom naslovu!

Cyberpunk 2077 svoju je priču završio na vrhuncu. Igra je osvojila nagradu BAFTA za “Najbolju igru koja se razvija” i osigurala je nevjerojatnih 95% pozitivnih recenzija na Steamu. Poglavlje koje je nosilo naziv Cyberpunk 2077 je konačno završeno, a mi se možemo veseliti onome što slijed iz CD Projekt Reda.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.