back to top

Radi se na igri o Nindža kornjačama

OBJAVLJENO

Posljednja igra u kojoj smo preuzeli ulogu mutantskih kornjača je bila ona iz 2014. godine. Rađena po uzoru na seriju s Nickelodeona, no igra nije bila ništa posebno i nije se proslavila. Ovih dana se priča o igri koja će biti adaptacija romana TMNT: The Last Ronin koji je izašao 2020. godine.

TMNT: The Last Ronin je dosta mračna priča namijenjena za odraslu publiku. Ako ste fan TMNT onda ste sigurno čuli, a možda i pročitali ovaj roman. Za one koji nisu toliko upućeni, priča prati samo jednu kornjaču, Michelangela, koji je ostao bez svoje braće i Splintera. Njegovu obitelj su istrijebili pripadnici Foot klana, a Mikey traži osvetu.

Radi se na igri o Nindža kornjačama TEHIX

Ova igra neće biti 2D, već 3D što je veliki napredak u odnosu na prijašnje TMNT igre. The Last Ronin će biti single-player igra, točnije akcijski RPG iz trećeg lica, a prema nekim izvorima developeri će razvijati ovu igru po uzoru na zadnje God of War igre. Ovo su jedine informacije koje su nam za sada poznate i dostupne. Još čekamo tko će razvijati ovu igru i kada ćemo ju moći zaigrati.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.