back to top

POWERED BY:

Producent Pirates of the Caribbean potvrdio je kako će sljedeći film biti “reboot”

OBJAVLJENO

Prošlo je gotovo sedam godina otkako smo gledali posljednji film iz Pirates of the Caribbean franšize. Disney još uvijek traži prigodan način za uplovljavanje u nove vode koje bi bile dostojne ove franšize. Kroz godine dobivali smo jako puno glasina, kao ona koja je Margot Robbie stavljala u glavu ulogu i povratak Johnnyja Deppa kao Jack Sparrowa. No, kako sada stvari stoje čini se da franšiza ide s “rebootom”, dakle počinjemo iznova s novim idejama, novim likovima i novim avanturama.

U jednom od svojih intervjua, Jerry Bruckheimer, legendarni američki producent bio je upitan za budućnost njegovih hit franšiza: Top Gun i Pirates of the Caribbean. Bruckheimer je tada potvrdio kako će pritisnuti gumb za resetiranje, barem što se Pirates of the Caribbean franšize tiče.

Jerry Bruckheimer je još dodao: “Teško je reći. Ne znaš, stvarno ne znaš. Ne znate kako se to spaja. Jednostavno ne znate. Jer s Top Gunom imate glumca koji je ikoničan i briljantan. A koliko filmova snimi prije nego što snimi Top Gun, ne mogu vam reći. Ali, ponovno ćemo pokrenuti Pirates, tako da je to puno lakše sastaviti jer ne morate čekati određene glumce.” Naravno s čekanjem glumaca Bruckheimer je ciljao na Toma Cruisea, kultnog glumca kada je riječ o Top Gun filmovima. Bruckheimer bi volio snimiti nastavak za Top Gun: Maverick, a i mi bismo voljeli pogledati taj film. No, čini se kako će produkcija ovog filma biti puštena na milost i nemilost Tom Cruisea.

Sve u svemu ovaj intervjuu otkrio je nekoliko vrlo važnih stvari za nastavak Pirates of the Caribbean franšize. Ne, nećemo gledati Margot Robbie u glavnoj ulozi, i da, ova franšiza će doživjeti “reboot”.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.