Procurio je prvi sat gameplaya Forspokena

OBJAVLJENO

Manje od tjedan dana do lansiranja nove igre iz Square Enixa, Forspoken, procurilo je prvih sat vremena gameplaya. Forspoken je akcijski RPG čija je snimka gameplaya zapravo snimka zaslona na PlayStation 5 konzoli. Predlažemo obožavateljima ovog nadolazećeg naslova da ne gledaju scene, a ni gameplay koji je trenutno sve prisutniji na internetu. Iz istog razloga ni mi nećemo stavljati isječke, već samo slike koje su svima poznate.

Procurio je prvi sat gameplaya Forspokena TEHIX

Frey Holland je protagonistica čiju priču prati radnja Forspokena. Naime ona biva izbačena iz svojeg svakodnevnog života u New Yorku u Athiu. Athia je opasna zemlja mašte. Frey kreće na putovanje kako bi spasila zemlju snova od Breaka koji ju naravno želi uništiti. Priča ne zvuči previše posebno, no ne bi se žalili ako nas igrina priča iznenadi.

Procurio je prvi sat gameplaya Forspokena TEHIX

Forspoken je prva velika igra otvorenog svijeta u 2023. godini. Igra se nekoliko puta odgađala i sada je konačno spremna za izlazak. Puno obožavatelja je jako uzbuđeno i jedva čeka zaigrati igru čim izađe. Veliki plus ove igre će sigurno biti parkur i korištenje magija tijekom borbe.

Forspoken izlazi 24.01.2023., a bit će dostupan za PC i PS5.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.