back to top

Samsung Galaxy A15 5G, procurile su speficikafije novog pristupačnog mobitela

OBJAVLJENO

Samsung Galaxy A15 trebao bi izači u prvome kvartalu 2024. godine. Prema glasinama mobitel bi trebao biti podijeljen na dvije varijante 4G i 5G, ali još nema službene potvrde. Puno zanimljivija bi nam svakako bila ona 5G koja osim što donosi brži podatkovni internet donosi i bolji čipset.

Galaxy A15 5G imati će Dimensity 6100+ koji pokreće Android 13 uz pomoć 4GB ili 6GB RAM-a ovisno o modelu. Galaxy A15 5G imati će 6.5″ FullHD+ zaslon sa stopom osježavanja od 90Hz što je vrlo lijepo za vidjeti u ovom cijenovnom segmentu.

Poleđina mobitela ličiti će aktualne modele S serije pa čemo tako imati trostruki kamera sistem. Glavna kamera biti će 50MP s 10x zoom opcijom te će imati pomoć još dva senzora od 5MP i 2MP. S prednje strane u malom notchu skriva se senzor od 13MP.

Samsung Galaxy A15 5G TEHIX

Uređaj bi u osnovi trebao imati 128GB skladišne memorije koja će rasti ovisno o modelu baš kao što je to i s RAM-om. Baterija će biti kapaceita 5000mAh te će biti podržano 25W punjenje. Seznor otiska prsta biti će prisutan i to bočno odnosno na tipki za uključivanje uređaja.

Prema različitim izvorima Samsung Galaxy A15 5G koštati će imežu 150€ i 250€. Čekamo informacije hoće li zaista postoji dvije raličite verzije odnosno 4G i 5G.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D