back to top

Procurile su prve slike iz Spider-Man 3 igre

OBJAVLJENO

U listopadu 2023. godine Marvel’s Spider-Man 2 je objavljen na PlayStation 5 i vrlo brzo je smatran jednim od najboljih naslova koji su ikada izašli na ovu platformu. Međutim, nedugo nakon toga, Insomniac Games je postao žrtva jednog od najvećeg curenja podataka. Upravo to curenje dovelo je prvog pogleda na Spider-Man 3 igru, osim toga, otkriveno je puno planova, razvojnih projekata i još puno toga.

Nedavno su se na internetu počele pojavljivati slike rane verzije Spider-Man 3. Insajderi tvrde kako su to zaostale slike koje su ostale od originalnog curenja koje se dogodilo prošle godine u prosincu. Priča drži vodu jer se čini sve očiglednijim da će treća Spider-Man igra izaći, ali fanovi još uvijek čekaju neko veće proširenje (DLC) za Marvel’s Spider-Man 2.

Slike bi trebale prikazivati Cindy “Silk” Moon koju je također ugrizao pauk čija je žrtva bio naš Peter Parker, ali ona je razvila malo drugačije sposobnosti. Cindy ima sposobnost poput “Silk-Sense” koji je dosta napredniji od Parkerovog Spider-Sensa. Ona također može ispaljivati vlastitu mrežu, zaobilazeći potrebu da ima web blastere pričvršćene na svoja zapešća.

Osim Cindy Moon, slike prikazuju i nešto krajolika, a okorjeli fanovi serijala su primijetili kako su developeri koristili iste animacije kretanja kao i za Milesa Moralesa. Naravno, kroz vrijeme će Silk dobiti svoje animacije. Molimo vas da sve informacije i slike koje vidite ipak proučavate s dozom rezerve, jer je riječ o curenju informacija i ništa nije službeno potvrđeno.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.